Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ
Описание

STRESS B-COMPLEX – відмінний комплекс вітамінів, який дасть Вам сили перенести нервові і фізичні перевантаження сучасного світу. Ваш щит від стресів містить потужні дози найважливіших вітамінів групи В та інших. Вітамін С (аскорбінова кислота) – антибактеріальний, антистресовий, протицинготний антиоксидант. Бере участь в обміні амінокислот, у синтезі міжклітинних речовин. Вітамін В1 (тіамін) – антіневрітний. сприяє нормальній роботі серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту. Запобігає виникненню невритів, неврозів та інших психопатій. Життєво важливий для підтримки звичайного азотистого балансу. Вітамін В2 (рибофлавін) – незамінний активний учасник реакцій енергетичного та пластичного обмінів. запобігає запалення слизових оболонок і хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту, м’язову слабкість, катаракти та кератити. Вітамін В6 (піридоксин) – антідерматітний. головний фактор азотистого обміну. Незамінний кофермент багатьох реакцій звернення амінокислот і синтезу гемоглобіну. Запобігає дратівливість, сонливість, периферичні поліневрити. Вітамін РР (ніацин) – антіпеллагріческій. необхідна ланка енергетичного обміну. Запобігає специфічні дерматити (пелагру), ураження шлунково-кишкового тракту (діарею) і порушення нервової системи (деменцію). Вітамін В12 (ціанокобаламін) – антианемічний. основний кровотворний фактор. запобігає порушення функцій нервової системи (дратівливість, стомлення, паралічі) і зниження кислотності шлункового соку. Вітамін М (фолацін). досить важливий кровотворний фактор. перешкодить виникненню макроцитарной анемії. Чи не замінимо при синтезі метіоніну, тиміну, серину та пуринових нуклеотидів. Вітамін В3 (пантотенова кислота) – вітамін “широкого профілю”. Бере участь в обміні альфа-кетокислот, трикарбонових кислот, у біосинтезі фосфоліпідів, стероїдів, гемоглобіну, ацетилхоліну та ін Запобігає дерматити, ураження залоз внутрішньої секреції та нервової системи, пошкодження серця і нирок. Вітамін Н (біотин) – антитоксикозний. Бере участь у біосинтезі жирних кислот, нуклеїнових кислот і білків. Попереджає розвиток себорейних дерматитів, випадання волосся, ураження нігтів, а також болі в м’язах, втому, депресію. Парааминобензойная кислота (ПАБК). Важливий кровотворний фактор. Впливає на біосинтез меланінів, що захищають шкіру від надмірного ультрафіолету. Вітамін В4 (холін). Важливий ліпотропний фактор. Перешкоджає жировій інфільтрації тканин і органів, порушення згортання крові. Бере участь у синтезі метіоніну, нуклеїнових кислот і фосфоліпідів. Чи не обходимо для нормальної діяльності нервової системи. Інозітол – причина зростання і засвоєння жирів. Запобігає випаданню волосся і жирове переродження тканин і органів з відкладенням холестерину. 

Состав

Состав:
Порция: 2 капсулы
Порций в упаковке: 50
  В одной порции % от суточной потребности
Витамин С 1000 мг 1666%
Тиамин (тиамина мононитрат) 50 мг 3333%
Витамин В2 50 мг 2941%
Никотиновая кислота (ниацинамид) 100 мг 500%
Витамин B6 50 мг 2500%
Фолиевая кислота 400 микрограмм 100%
Витамин B12 250 микрограмм 4166%
Биотин 100 мкг 33%
Пантотеновая кислота (пантотенат d-кальция) 250 мг 2500%
PABA 50 мг **
Холин Bitartrate 100 мг **
Инозит 100 мг **
**Суточная потребность не определена.
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Витамины группы В (Комплекс), Stress B-Complex, Twinlab, 100 капсул, TWL-00642

Нет в наличии
Артикул: 45164
573 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Форма выпуска Капсулы
Количество 100
По симптомам Энергия, усталость
Бренд Twinlab
Страна Соединенные Штаты Америки
Штрихкод 027434006422

Оригинальный продукт из США.

Доставка заказов на сумму больше 2000 грн - бесплатно (Мы оплачиваем только стоимость доставки. Стоимость услуги наложенного платежа: 2% от суммы заказа и 20 грн олачивает покупатель при получении).

  • Новой Почтой на отделение по всей Украине. 
  • Курьером Новой Почты (адресная доставка).
  • Самовывоз: временно недоступен.

Подробнее о условиях и тарифах доставки.

Заказ будет отправлен сегодня при условии, если оформить его до 11:00.

Только оригинальный продукт из США.

  • Наложенный платеж: «Новая Почта», курьером Новой Почты, Самовывоз с отделения Новой Почты (услугу оплачивает получатель);
  • Оплата на карту ПриватБанка (приват-приват нет комиссии, с других банков по тарифу);
  • Оплата в кассе банка (комиссию рассчитывает банк);
  • Оплата через терминал (комиссия 5 грн или по тарифам банка);

Реквизиты банковоской карты магазина высылаются в SMS-сообщении!

Подробнее об оплате.

Только оригинальный товар из США.

  • Товар с актуальными сроками годности;
  • Предоставление сертификата качества по запросу покупателя (при наличии такового у основного дистрибьютора);
  • Профессиональное консультирование о продуктах.
Наверх

Мы заботимся о вашей конфиденциальности

Этот веб-сайт использует файлы cookie для маркетинга и статистических целей, а также для безопасной и оптимальной работы сайта. Вы можете изменить это в настройках вашего браузера. Нажмите на кнопку «Согласиться», чтобы дать согласие на использование файлов cookie. Подробнее можно ознакомиться на странице Пользовательское соглашение.