Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Харчова добавка
- базовий продукт
- Серце / судини
- Печінка / Виведення токсинів
- Не містить глютену
Таурин - умовно незамінна сірковмісна амінокислота, що міститься в тканинах більшості тварин. Вона не входить до складу білків, але міститься у вільній формі в безлічі тканин. Таурин бере участь в ряді фізіологічних процесів, включаючи синтез жовчної кислоти для розщеплення жирів, регулювання рівнів рідин, виведення токсинів навколишнього середовища, регулювання рівня кальцію в клітинах, регуляція збудливості нервів. У печінки жовчні кислоти об'єднуються з таурином, що підвищує розчинність і висновок холестерину. Особи з дефіцитом таурину можуть бути більш схильні до пошкоджень тканин через екологічні забруднюючих речовин типу альдегідів, хлору і амінів.
Таурин - основна амінокислота в серце. Таурин продемонстрував здатність покращувати вироблення оксиду азоту в судинному ендотелії, що вкрай важливо для оптимізації кровотоку, підтримки тиску в уже нормальному діапазоні, і загальної роботи серцево-судинної системи. Таурин також діє як антиоксидант, пригнічуючи окислення холестерину низької щільності.
Рекомендації по Застосуванню
Приймати по 1 капсулі 2-3 рази на день або за призначенням лікаря.
інші Інгредієнти
Гіпромелоза (отримана з целюлози), діоксид кремнію.
попередження
Контроль першого розтину: використовувати тільки в тому випадку, якщо флакон запечатаний.
Перед застосуванням при вагітності слід проконсультуватися з лікарем.
Зберігати щільно закритим в прохолодному сухому місці.
склад | ||
Розмір порції: одна капсула | ||
Одна капсула містить: | % Від добової потреби | |
таурин | 500 мг | * |
* Daily Value (DV) не встановлено. |